Jeg skal være....STORESØSTER!

Skole, skole og mere skole!

Som overskriften indbærer har dette indlæg noget med skole at gøre, det har det fordi jeg lige pt går derhjemme…nu skal i høre hvorfor.

Jeg går hjemme, da EUD10 klassen var for stor en mundfuld for mig…det er den fordi jeg har en diagnose der gør at jeg altså har svært ved at være i støre forsamlinger med mange mennesker.
Jeg har ADHD!

Nå men efter kommunen har brugt tid på at lede efter en ny skole, i snart tre uger er det ENDELIG lykkes! I morgen (Torsdag) skal jeg ud og se den nye skole, jeg er faktisk mega glad for tilbudet! Jeg skal gå på Randers Produktions højskole, hvilket giver mig mulighed for at lære at spille guitar. Det er noget jeg har drømt om siden jeg gik i femte, altså det med at lære at spille guitar.

Efter jeg har besøgt skolen, skal min afgørelse komme, om jeg vil gå der eller ej, indtil videre er det et klart JA! Det ja tager jeg så hjem og fejre hos min dejlige kæreste i morgen, og så starter jeg i skole på mandag!

DET BLIVER DET VILDESTE ÅR OG JEG GLÆDER MIG HELT EKSTREMT MEGET!

Vi læses ved i mit næste indlæg ha’ det godt så længe!

– Cecilie <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg skal være....STORESØSTER!